Homtone 60PCS Autó Tető Headliner Javítás Gombra Készlet, fő attrakció Csapok, Autó Bélés Javító Készlet a Telepítési Eszköz (Szürke Rács)
Friss

Homtone 60PCS Autó Tető Headliner Javítás Gombra Készlet, fő attrakció Csapok, Autó Bélés Javító Készlet a Telepítési Eszköz

HUF 714.15

Hozzáférhető a megrendeléshez

【Univerzális Autó Headliner Javító Készlet】60pcs autó tető csat (0.78 a), 60pcs színes rajzszöget, 1db csavarhúzó, valamint 1db mérőszalag.Az autó headliner javító készlet alkalmas autók, kamionok, SUV. 【Kiváló Minőségű】Ezek autó tető javítás anyagokból készült kiváló minőségű háló, ruhát a különleges bevonat megakadályozza a szegecsek a rozsda.Az automatikus tető snap rögzítő csapok nagyon tartós, praktikus. 【Könnyen Használható】Csak telepíteni kell a csat egyenletesen elosztva a megereszkedett része az autó tető fő attrakció , anélkül, hogy más eszközök, könnyen javítani a kocsit fő attrakció , hogy az autó tágas, kényelmes. 【Takarítson meg Időt, Pénzt】Az automatikus tető javító készlet segít nagyban időt takaríthat meg pénzt, autó javítás, ami nagyon kényelmes, gazdaságos. 【Szintű Alkalmazások】Alkalmas szinte minden gépjármű : a teherautók, autók, SUV.Az autó tető javítás, szegecsek, könnyen hordozható, lehetővé teszi, hogy javítani a kocsit headliner bármikor otthon, cég, vagy az utazás során. 40pcs Snap Szegecsek egy autó a tetőablak. 60pcs Snap Szegecsek egy autó, anélkül, hogy a tetőablak.Közötti távolság minden pop szegecs a 4.7-5.9 cm.Ha a szélei a tető ruhával leesik, kérjük, használja a ragasztó a szélén, akkor használd a tető headliner javítás szegecsek, hogy javítani.Kérjük, pontosan mérni az autó teteje, amikor használja, fontolja meg a távolságot a főszám, autó tetőre.Az automatikus tető javító készlet segít nagyban időt takaríthat meg pénzt, autó javítás, ami nagyon kényelmes, gazdaságos.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.