Mechanikus Időzítés Csigák, Kerek Öv 14 mm Mechanikus Csigák, Alacsony Zaj Ideiglenes Munkás Enyhíteni Sokk, Rezgés az Építtető(Szurok kör átmérője PD-96mm)
Friss

Mechanikus Időzítés Csigák, Kerek Öv 14 mm Mechanikus Csigák, Alacsony Zaj Ideiglenes Munkás Enyhíteni Sokk, Rezgés az Építtető(Szurok

HUF 1753.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

Az elől-hátul, vagy más, a különböző lehetőségek, illetve megelőzheti a problémák, mint a csúszás vagy lazaságát.A mozgásról, alacsony zajszint, enyhíti a sokk, rezgés, meg tudja védeni gépek, motorok.Ez a fajta kerek öv csiga különösen hasznos, bizonyos alacsony sebességű, alacsony erőátviteli az alkalmazások, majd a kiváló teljesítményt.Készült kiváló minőségű alumínium ötvözetből anyag, ebben a körben öv csigát, az erős, tartós, nem könnyen sérült, valamint a hosszú élettartamot.A kifinomult termelési technológiát, ezt a kört öv csigát lehet alkalmazni, hogy kerek öv átviteli, valamint jó rugalmasság.Szolgáltatás : 1. A kifinomult termelési technológiát, ezt a kört öv csigát lehet alkalmazni, hogy kerek öv átviteli, valamint jó rugalmasság.2. A mozgásról, alacsony zajszint, enyhíti a sokk, rezgés, meg tudja védeni gépek, motorok.3. Ez a fajta kerek öv csiga különösen hasznos, bizonyos alacsony sebességű, alacsony erőátviteli az alkalmazások, majd a kiváló teljesítményt.4. Készült kiváló minőségű alumínium ötvözetből anyag, ebben a körben öv csigát, az erős, tartós, nem könnyen sérült, valamint a hosszú élettartamot.5. Az elől-hátul, vagy más, a különböző lehetőségek, illetve megelőzheti a problémák, mint a csúszás vagy lazaságát.Hogyan Használjuk : Körben öv átviteli különösen hasznos, bizonyos alacsony sebességű, alacsony erőátviteli alkalmazások.A középső lyuk ebben a körben csigát, a 14 mm, de van 2 különböző lehetőségeket.Ezek a kerek csigák a jellemzők rács minta lyuk pozíciók robot alkatrészeket.Például : több lyukat rács távolság, illetve 8 mm-es átmérője 4 mm.A közepén van egy lyuk átmérője 14 mm, hogy tartsa az irányt.Közel a csapágy lyuk, 4 lyuk átmérője 45 foknál, hogy a csapágy lyuk. A 4 mm-es ellipszis alakú lyuk, egyik végén arcát a felszerelés egy kör alakú nyílás átmérője 60.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.