Highball & Chaser Prémium Bár Mat 12n x 6in. 1cm Vastag, Tartós, Elegáns, Bár Mat a Kiömlött. Szolgáltatás Szőnyeg Kávé, Bárok, Éttermek, Pult Tetején Étel, Szárítás, Szőnyeg, Pohár, Szőnyeg Szárítás (12x6)
Friss

Highball & Chaser Prémium Bár Mat 12n x 6in. 1cm Vastag, Tartós, Elegáns, Bár Mat a Kiömlött. Szolgáltatás Szőnyeg Kávé, Bárok,

HUF 2023.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

✅ RENDKÍVÜL TARTÓS : Készült, nagy teherbírású, rugalmas gumi -, hogy egy teljes 1cm vastag.A miénk készült vastag elliptikus villákat, hogy stabilizálja italok, javítja a megjelenését, nem fog eltörni. ✅ STÍLUSOS : Vastag elliptikus villákat, majd egy finom fehér határon, hogy ez a mat vonzó ahhoz, hogy sehol. ✅ KÖNNYEN tisztítható : Mosogatógépben is tisztítható.Csak feküdt a felső polcon.Szintén, könnyen öblítés tisztítsa meg szappanos vízzel. ✅ KIÖMLÖTT : Célja, hogy tartalmaznak kiömlött belül a szőnyeg, így a folyadék nem terjed szerte a bárban, vagy pult tetején, amikor italok. ✅ Védi a bárban, számláló, vagy táblázat a karcolásoktól, illetve kiömlött ezzel CSÚSZÁSMENTES, illetve a NEM MÉRGEZŐ Szolgáltatás Mat.Prémium Bár mat.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.