Spinosaurus Kültéri Vízálló Nap Árnyékban Vitorla Lombkorona Téglalap UV Blokk Terasz, Kert,Udvar Gyep (13'X13', Krémes, Fehér)
Friss

Spinosaurus Kültéri Vízálló Nap Árnyékban Vitorla Lombkorona Téglalap UV Blokk Terasz, Kert,Udvar Gyep (13'X13', Krémes, Fehér)

HUF 5128.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

【Széles segítségével tartomány】 : A szabadtéri nap árnyékban vitorlázni lehet használni, mint egy terasz, gyep, kert, udvar, medence, deck, udvar, park, zárt parkoló, vagy más szabadtéri terület, hogy mindig hűvös nyár. 【Hatékony védelmet】 : 100% új, UV-védett, nagy sűrűségű poliészter árnyékban szövet erős varrott varrás, tartós, rozsdamentes acél D-gyűrűk, minden sarkon.A vitorla árnyékában lombkorona egy négyzet alakú, ívelt oldalú, fokozza húzza ereje, hogy megakadályozza lankadt.A szövet légáteresztő, illetve 95% - os UV-blokk, levegő, fény, át a kényelmesebb környezetben. 【Vízálló】 : Szövet kezelték vízálló bevonat, jó eső, nap blokkoló ugyanakkor kell, hogy döntse, az árnyékban vitorlát, alacsony-magas a helyzetben, hogy megakadályozza a közvélemény víz a telepítés során. 【Könnyen Telepíthető】 : Csatlakoztassa az árnyékban vitorla D-gyűrű a szerkezet a mellékelt kötelek.Négy 8-lába kötéllel meg egy utasításon jön a csomag.Hagyj egy kis zsebpénzt, 1,5-2láb között a rögzítési pont a vitorla árnyékában.Telepítse a 20-40 fokos szögben, a maximális feszültség teszi lehetővé lefolyás. 【Karbantartás】 : Tiszta, enyhe víz, ne dörzsölje egy kemény sörtéjű kefével, ne tedd a mosógép, ruhák szárazabb.A tároló táska tartalmaz,könnyű tárolni a következő szezonban, használata.Csatolja az árnyékban vitorla D-gyűrű a szerkezet a mellékelt kötelek.Négy 8-lába kötéllel meg egy utasításon jön a csomag.Hagyj egy kis zsebpénzt, 1,5-2láb között a rögzítési pont a vitorla árnyékában.Telepítse a 20-40 fokos szögben, a maximális feszültség teszi lehetővé lefolyás.100% vadonatúj UV védett, nagy sűrűségű poliészter árnyékban szövet.Minden kanyar egy rozsdamentes acél D gyűrű varrott nylon heveder.Az élek kettős összecsukható, varrott, rengeteg megerősítése felé, a sarokban.Elég erős ahhoz, hogy álljon fel, hogy valami brutális erős szél, illetve le önt.Akár 95% - os UV-Védelem. 90% Nap árnyékban.Vízálló, Szag-Mentes.Nagy méret a teljes lefedettséget.Különböző szín kiválasztása.Könnyen fel, majd vegye le.A Spinosaurus márka, ami működik a szezonális termékek.A koncepció az, hogy a hagyomány szelleme, hogy elterjedt, de megtörni a hagyomány, hogy az az élet könnyebb, egészségesebb, de sokkal színesebb.A részvétel, illetve takarmány-vissza lesz nagy ajándék.Tudjuk, hogy erőfeszítés a termékeket, hogy az élet több, kreatív,vicces,egyszerű,értelmes,változékony.A szabadtéri nap árnyékban vitorlázni lehet használni, mint egy terasz, gyep, kert, udvar, medence, deck, udvar, park, zárt parkoló, vagy más szabadtéri terület, hogy mindig hűvös nyár.Csatolja az árnyékban vitorla D-gyűrű a szerkezet a mellékelt kötelek.Négy 8-lába kötéllel meg egy utasításon jön a csomag.Hagyj egy kis zsebpénzt, 1,5-2láb között a rögzítési pont a vitorla árnyékában.Telepítse a 20-40 fokos szögben, a maximális feszültség teszi lehetővé lefolyás. 1* Nap árnyékban vitorla. 4* Nylon kötél (8 láb minden). 1* Színes nyomtatott utasítás. 1* Átlátszó tároló táska.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.