Menjünk? Egyéni kutyatál: Aranyos Kerámia Háziállat, Étel, amit Személyre w/Monogramos Neve. Modern Színek, Személyre Szabott Kutya Tálak. Nagy Ajándék.
Friss

Menjünk? Egyéni kutyatál: Aranyos Kerámia Háziállat, Étel, amit Személyre w/Monogramos Neve. Modern Színek, Személyre Szabott

HUF 5130.00

Hozzáférhető a megrendeléshez

✔️ SZABOTT A KUTYA - Ezek a kerámia kutya tálak szeretettel rendelésre - vedd a design, a színeket, betűtípust, majd mi elintézzük a többit.Keményen kell dolgozni, hogy a ház gyönyörű, tegyünk valamit, ami tökéletesen megfelel a stílus. ✔️ DOBJA ŐKET A MOSOGATÓGÉPBE -, Hogy a minta végleges, így tudja betölteni ezeket a mosogatógép nem gond, hogy a semmiből, vagy mossa le.Ha szeretnéd, hogy felmelegítsem a kutya kaját (ó, képzelet!) nem kell aggódni, a tálak vagy mikrohullámú sütőben is!. ✔️ KEMÉNY kopogtattak az - ilyen nagy kutya tálak állni-orr-mancs nudges..nem ömlött itt!A súly, alacsony súlypont teszi őket nehéz tipp, vagy csúszik.Statisztika, hogy tudjuk : ezek súlya 2 kg, illetve intézkedés 6.8" (átmérő) x 2.75" (magasság). ✔️ Szabadulj meg MŰANYAG - Kerámia az egészségesebb alternatívája a kutya, meg a környezet.Ezek a kerámia kutya tálak ingyenes BPA, Phalates, illetve más, csúnya vegyi anyagok, hogy elrejtse a műanyag.Menjünk?tálak bevizsgált és mivel az élelmiszer-biztonságban az FDA. ✔️ VÁSÁROLNI TÖBB, spórolni - Állomány a pet tálak megmenteni 5%, ha veszel 2, 10%, ha veszel 3, 15% - ban, ha veszel 4. Ezek aranyos ajándékok esküvők, házavató felek, valamint új kutya tulajdonosok.Kedvezmény látható pénztár.Nem promo kód szükséges.Kutya szerelmeseinek, egyesüljetek!Szia!Ha egy kutya vagy ember, akkor már van sok közös van bennünk.Valószínűleg megszállott (ráadásul joggal), hogy pup a tiéd.A kutya megérdemli, szórakoztató, modern, pedig (ami a legfontosabb) kiváló minőségű felszerelés.Aranyos tálak a kutya neve?IGEN, KÉREM!Menjünk?a női tulajdonban lévő kisvállalkozások alapján a Los Angeles, CA.Készítünk egyedi kisállat felszerelés kutyák vagyunk itt, hogy támogassam szerető kutya tulajdonosok, mint te.Figyelj, itt az ideje, hogy frissítse a kutya tál helyzet - különösen, ha még mindig a műanyag tálak (undorító vegyi anyagok!) vagy rozsdamentes acél tál (könnyű ledönteni!) Ezek az egyedi kerámia kutya tálak tartozik a házhoz.Azt, hogy csodálatos ajándékokat is, ha barátságos egy barátom a csodálatos világban a kutya tulajdonjogát. ~ Részleteket Tudni, ~ Méret & Kapacitás : 6.8" (átmérő) x 2.78" (magas) x .25" (vastag).Amikor tele van, hogy a legfőbb, ezek a tálak elfér akár 5 csésze élelmiszer vagy víz.Menjünk?személyre szabott tálak, ideális minden típusú kutya súlya 20ish kiló, vagy még több.Ha van egy kis vagy kis kutya (ó!) ezek a tálak még munkát - csak nézd meg jól a mérések, így eldöntheti, hogy a kölyök képes lenne elérni át a tálat. *A Nem Gond Garancia* értjük.Ez lehet furán érzem magam, hogy vegyek valami törékeny online!Itt miért nincs miért aggódnod : 1) Ezek a tálak vagy tartós (már sikeresen szállított ki több száz elégedett ügyfél, a világ minden tájáról!) 2) állunk a termék, nem számít, hogy mit.Ha a tál nem érkezik törött, vagy az nem tetszik, BÁRMILYEN OKBÓL, csak lőni minket egy gyors e-mailt küldünk önnek egy újat a helyszínen.Egyszerű, mint a facsipesz.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.