60PCS T316 Rozsdamentes Acél Protector Ujjú 1/8 drótkötél Kábel Korlát, Könnyű Telepítés rozsdagátló & Korrózióálló 1/8 Deck Kábel Korlát Készlet.
Friss

60PCS T316 Rozsdamentes Acél Protector Ujjú 1/8 drótkötél Kábel Korlát, Könnyű Telepítés rozsdagátló & Korrózióálló 1/8 Deck

HUF 3508.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

【Mi Lesz】Teljesen 61 PCS, beleértve 60pcs Rozsdamentes Acél Protector Ujjú, 1db 1/4" szár fúró, amely alkalmas fa, vagy rozsdamentes acél.A protector ujjú készülnek a tengeri osztály T316 rozsdamentes acél, anti-rozsda, korrózióálló, beltéri vagy kültéri használata.Még egy hideg, esős tél, a telepítés az udvaron korlát, ez is szokás rozsda. 【Pontos Méret】Teljes hossza minden T316 Rozsdamentes Acél Protector karmantyú 3/4"; karima átmérő 1/2"; szükséges lyuk átmérője 1/4"; fúró átmérő 1/4" használatával.A protector hüvely nélkül menetes, de azt is tudja tartani a hüvely szorosan a fa post. 【Többcélú】A védelmező ujjú használható lépcső korlát korlát korlát, deszkázat, korlát, terasszal, udvarral korlát beltéri kültéri projektek.A protector ujjú díszíteni a fát utáni amely fúrt lyuk. 【Megbízható Anyag 】A védelmező ujjú vagy korrózióálló, valamint anti-rozsda az anyag, tengeri osztály T316 rozsdamentes acél.A protector ujjú helyezünk egy fa poszt, ahol a kábel belép/kijárat a post szögben kell tartani a kábelt beleharapni a fa. 【Könnyen Telepíthető】Fúrjon egy lyukat a 1/4" tegye az ujját a lyukba.Használja 1/8 inch rozsdamentes acél drót kötél, kábel korláton át rajta.Egyszerű, de diszkrét kialakítás lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy tökéletes akadályt, hogy csodálja meg a kilátást.Szín : 60 PCS.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.