Jutalom Matricák Tanárok.1008 DB Állat Matrica Gyerekeknek 56 Tervez.1 Hüvelyk Iskola Matrica Lap.Tanár felszerelés Osztályteremben, Motivációs Matricák, Classwork Díjat Matricák.
Friss

Jutalom Matricák Tanárok.1008 DB Állat Matrica Gyerekeknek 56 Tervez.1 Hüvelyk Iskola Matrica Lap.Tanár felszerelés Osztályteremben,

HUF 673.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

【Matrica Gyerekeknek】 : Ezek a matricák értelmes jutalmat vagy ajándékot a tanárok, mind a szülők, hogy küldje el a gyerekek, amelyek alkalmasak a tanulmány otthon, óvodában, osztályterem tanulók, házimunka, diagram, viselkedés diagram, tankönyv, látogatás az orvos, vagy csak egy jó nap a bili. 【56 Aranyos, Vicces Tervez】 : A meghatározott jön, 18 lap, mindegyik 56 matricák.Minden lap 8 sor 7 eredeti tervek.Minden matrica 1 inch, nagyobb, mint a legtöbb, de könnyebb olvasni.nagy mennyiségű mennyiség, stílusok lehet találkozni a különböző igényeknek, amely lehetővé teszi, hogy használja őket, hogy jutalom, illetve ösztönözze a diákokat, így a munka nehezebb, a későbbi vizsgálatok során. 【Megbízható minőségű】 : Rajzfilm szavak matricák készült minőségi papír, vízálló, erős, de élénk állat minta nyomtatás nem könnyen elhalványul, tiszta, világos, amelyek könnyen leválik, meg lehet ragadni a ruhát, borítékok, táblák, valamint a könyveket. 【Prefektus Méret】 : 1 Hüvelyk, a megfelelő méretű, érdekes design nagyon népszerű a diákok, illetve a tanárok.Ráadásul ezek az ösztönző matricák elég nagy ,minden lap jellemzők az összes jutalom egy oldalon.Így láthatja, hogy egy pillantással, hogy melyik a leginkább alkalmas a tanuló. 【100% Garancia】 : Ha bármilyen kérdés, még csak elveszett egy matrica ,kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Mi segítünk önnek bármikor.Az ön elégedettsége a mi egyetlen célpont.Modell : NAGY-A.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.