Y&3 32oz Motivációs Fitness Sport kulacs Időt Jelölő, BPA Mentes Tritan Műanyag, Szivárgásmentes Flip Top, A Tornaterem, Szabadtéri, Irodai Munka (Kék/Lila Gradiens, 32oz)
Friss

Y&3 32oz Motivációs Fitness Sport kulacs Időt Jelölő, BPA Mentes Tritan Műanyag, Szivárgásmentes Flip Top, A Tornaterem, Szabadtéri,

HUF 1308.15

Hozzáférhető a megrendeléshez

【NAGY KAPACITÁSÚ, JELÖLÉSEK】 A kapacitása nagy vízforraló az 32oz, de vannak szegmentált kapacitás nyomok a palackot, amely lehetővé teszi, hogy tisztán látni, hogy mennyi vizet ittál.Nagyon alkalmas a szabadban vagy edzőteremben. 【MOTIVÁCIÓS IDŐT JELÖLŐ】 vannak inspiráló idézetek idő nyomok a víz, üveg, emlékeztetve, hogy vizet igyál, a mindennapi életben, de biztató, hogy mikor gyakorlat, hogy több lelkes. 【Csuklópánt & szivárgásmentes】 A sport üveggel van szerelve egy csuklópánt, ami miatt könnyen hordozható.Célja egy szivárgásmentes flip-top kap, akkor nem kell aggódnia a vizet öntsön ki. 【Élelmiszer Minőségű Anyagok 100% BPA Mentes】Kialakított biztonságos, újrafelhasználható Tritan anyagból, ez a víz üveg 102% BPA MENTES, egészséges a napi ivóvíz.Tökéletes túrázás, kerékpározás, kerékpározás, kemping, futás, Jóga vagy bármilyen más sport otthon, az edzőterem, valamint a hivatal. 【ÜGYFÉLSZOLGÁLAT】 Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a termék, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Igyekszünk a legjobb ajánlat kielégítő megoldást, amint lehetséges. Magas minőségű anyagból Készült Tritan műanyag, amely biztonságos az emberi lények.Nem kell aggódnod, hogy károsítják az egészséget. Inspiráló idézetek : Nyomtatott sok szlogenek, a víz üveg inspirál a mindennapi életben.Egyértelműen látható víz mennyisége : a kapacitás jelek, láthatjuk, hogy a víz mennyisége egyértelműen.Kényelmes használat : Célja a flip-top kap egy szivárgásmentes szilikon O-gyűrűt.Hordozható : a csuklópánt, könnyen azt mindenhol, mint a szabadban, illetve tornaterem.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.