NC Szigetelt Rozsdamentes Acél Sport kulacs Szivárgásmentes 550 ml Vákuumos Termosz Bögre (Szín : Fekete)
Friss

NC Szigetelt Rozsdamentes Acél Sport kulacs Szivárgásmentes 550 ml Vákuumos Termosz Bögre (Szín : Fekete)

HUF 5319.00

Hozzáférhető a megrendeléshez

1.SZIGETELT ROZSDAMENTES ACÉL ÜVEG VIZET.Többé már nem bízhat az olcsó műanyag vizes palackok, hogy szét, illetve a crack, a rozsdamentes acél üveg vizet gyártott tartós anyagok, egy palack, amely ellenáll a legkeményebb edzések!Tökéletesen alkalmas Fut, Fitneszterem, Jóga,iroda, a Szabadban, Kempingezni. 2.SZIVÁRGÁSMENTES & NAGY KAPACITÁS.Úgy tervezték, légmentesen záródó, illetve szivárgásmentes fedelét, hogy megakadályozza a kiömlött.Magabiztosnak érzem magam, ha nem dobja el a palackot a zsákba - Nem Szivárog, soha! 550 ml, könnyű, kényelmes, a kéz, meg inni, elég nagy, segít, hogy hidratált során a szabadban.Tedd a sport üveg vizet, a tornaterem táska, hátizsák vagy táska, mint a mindennapi társ.Is elfér a legtöbb automatikus pohártartó. 3.BPA MENTES, ROZSDAMENTES ACÉL.Termékleírás : Szín : Ezüst, Piros, Kék, Fehér, Black Volume kapacitás : 500ml Dimensions : 34 x 8 x 7,5 cm Weight : 285g Features : 1.SZIGETELT ROZSDAMENTES ACÉL VÍZ BOTTLENo hosszabb támaszkodni olcsó műanyag vizes palackok, hogy szét, illetve a crack, a rozsdamentes acél üveg vizet gyártott tartós anyagok, egy palack, amely ellenáll a legkeményebb edzések!Tökéletesen alkalmas Fut, Fitneszterem, Jóga,iroda, a Szabadban, Kempingezni.2.Szivárgásmentes & NAGY CAPACITYDesigned egy légmentes, illetve szivárgásmentes fedelét, hogy megakadályozza a kiömlött.Magabiztosnak érzem magam, ha nem dobja el a palackot a zsákba - Nem Szivárog, soha! 550 ml, könnyű, kényelmes, a kéz, meg inni, elég nagy, segít, hogy hidratált során a szabadban.Tedd a sport üveg vizet, a tornaterem táska, hátizsák vagy táska, mint a mindennapi társ.Is elfér a legtöbb automatikus pohártartó.3.BPA MENTES ROZSDAMENTES STEELThis hőszigetelt üveggel készült prémium szelvény rozsdamentes acél, BPA mentes, ftalátok, ólom vagy más méreg anyag a legbiztonságosabb üveg vizet, hogy nem pióca vegyszereket!a.Ez soha nem fog a rozsda, vagy hagyjuk egy rossz fémes íz a szájban.hogy, hogy élvezze a teljes íz, az ital, amit megérdemelsz.4.PRÉMIUM MINŐSÉGŰ DESIGN FUNCTIONALITYIt az ergonomikus alakú használni, a szél, a tökéletes tartós használatra,ellentétben az olcsó műanyag, amely képes megosztani a crack.Ez mind elegáns, kényelmes, használható.A Csomag Tartalmazza : 1* Sport Üveg Vizet.

Alapvető tulajdonságok

Color:
Silver, Red, Blue, White, Black
Volume capacity:
500ml
Dimensions:
 34 x 8 x 7.5 cm
Weight:
285g
Features:
1.INSULATED STAINLESS STEEL WATER BOTTLE :
No longer rely on cheap plastic water bottles that split and crack, our stainless steel water bottle is manufactured from durable materials, for a bottle that can withstand your toughest workouts! Perfectly suited for Running, Gym, Yoga,office, Outdoors and Camping. :
2.LEAK-PROOF & LARGE CAPACITY :
Designed with an airtight and leak-proof lid to prevent any spills. Feel confident when you throw your bottle into your bag - No Leaks, ever! 550ml, easy and comfortable in hand and drink, large enough helps you to keep hydrated during outdoors. Put your sports water bottle in your gym bag, backpack or briefcase as your daily companion. Can also fit in most auto cup holders. :
3.BPA FREE STAINLESS STEEL :
This insulated bottle is made from premium gauge stainless steel, free from BPA, phthalates, lead or other toxin material for the safest water bottle that won't leech chemicals!the. It will never rust or leave a bad metal taste in your mouth. that you get to enjoy the full flavor of your drink that you deserve. :
4.PREMIUM QUALITY DESIGN AND FUNCTIONALITY :
It is ergonomically shaped to use a breeze, with perfect for hardwearing use,unlike cheap plastic that can split and crack. It is both stylish and convenient to use. :
Package Included:
1* Sports Water Bottle :

Ezzel a termékkel is vásárolnak.