Yosoo Nagy Kapacitású Súlyzó Alakú Testmozgás, Sport kulacs Fitness terem Képzési Kupa, szivárgásmentes fedél 5 Színben(Kék)
Friss

Yosoo Nagy Kapacitású Súlyzó Alakú Testmozgás, Sport kulacs Fitness terem Képzési Kupa, szivárgásmentes fedél 5 Színben(Kék)

HUF 2968.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

2.2 L, nagy kapacitású, ez a palack a jó társaság, ha megy tornaterembe, gyakorolni, kempingezni, vagy túrázás. 2.2 L, nagy kapacitású, ez a palack a jó társaság, ha megy tornaterembe, gyakorolni, kempingezni, vagy túrázás. 2.2 L, nagy kapacitású, ez a palack a jó társaság, ha megy tornaterembe, gyakorolni, kempingezni, vagy túrázás. 2.2 L, nagy kapacitású, ez a palack a jó társaság, ha megy tornaterembe, gyakorolni, kempingezni, vagy túrázás.Elfogadja élelmiszer minőségű műanyagból készült, magas szintű biztonság, hosszú tartósság, , , nem könnyen deformálódik.Különleges súlyzó alakú, nem csak egy üveg vizet, hanem egy gyakorlati tornaszerek.A középső rész a rács textúra, csúszásmentes, könnyen tartsa vagy emelje fel.Szivárgásmentes fedél, könnyen hordozható, alkalmas fitness rajongók, vagy sportolók. 2.2 L, nagy kapacitású, ez a palack a jó társaság, ha megy tornaterembe, gyakorolni, kempingezni, vagy túrázás.Elfogadja élelmiszer minőségű műanyagból készült, magas szintű biztonság, hosszú tartósság,nem könnyen deformálódik.Különleges súlyzó alakú, nem csak egy üveg vizet, hanem egy gyakorlati tornaszerek.A középső rész a rács textúra, csúszásmentes, könnyen tartsa vagy emelje fel.Szivárgásmentes fedél, könnyen hordozható, alkalmas fitness rajongók, vagy sportolók.Állapot : 100% Új.Anyag : Élelmiszeripari PETG.Szín : Zöld, Sárga, Fekete, Rózsa Vörös, Kék(Opcionális).Hossza : kb. 30cm / 11.81".Alsó Átmérő : kb. 15cm / 5.91".Kapacitás : 2.2 L. Csomag Súlya : kb. 302g.Mennyiség : 1db.A csomag Tartalmazza : 1 x Sport Üveg Vizet.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.