DOITOOL Műanyag Kancsó Jeges Tea Dobó Fedéllel Kancsó Ital Lé Fazék Vizet, Vízforraló, Hogy Teák, Gyümölcslevek Haza Kemping Piknikek 1. 2L (Zöld)
Friss

DOITOOL Műanyag Kancsó Jeges Tea Dobó Fedéllel Kancsó Ital Lé Fazék Vizet, Vízforraló, Hogy Teák, Gyümölcslevek Haza Kemping

HUF 1960.20

Hozzáférhető a megrendeléshez

Műanyag Kancsó Nagy hálaadás vacsora, vagy felek, piknikek, uszodák, hogy élvezze a barátok meg a család.Kancsó víz A víz dobó készült élelmiszer-biztonságban műanyag, nem árt az egészségnek.Iplastic lé pot t nagy hővezetési képesség, nagy kapacitás, hogy szolgálja a család, vagy szórakoztatni a vendégeket.Hideg, meleg, vízálló, hogy használja a gyümölcslé, sör, ice tea, házi italok, tej, stb.műanyag lé pot.A fedél jól illeszkedik az üveget, nem könnyen csúszik, ami megkönnyíti az ön számára, hogy öntse ki a vizet.Tiszta Dobó.Jellemzői : - Anyaga : Műanyag - Mérete : S 12. 5 x 12. 5 x 20. 5 cm; 1. 2 L kapacitás Csomag, Beleértve a Műanyag Kancsó Jeges Tea Dobó Fedéllel Kancsó Ital Lé Fazék Vizet, Vízforraló, Hogy Teák, Gyümölcslevek Haza Kemping Piknikezni.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.