Autoly nagy teherbírású Heveder, 0.98118 inch (Körülbelül 2.5cm300cm) Fény Állítható Hordozható, nagy teherbírású Heveder, Alkalmas Poggyász, Autók, Motorok, stb.-(2db)
Friss

Autoly nagy teherbírású Heveder, 0.98118 inch (Körülbelül 2.5cm300cm) Fény Állítható Hordozható, nagy teherbírású Heveder,

HUF 1740.15

Hozzáférhető a megrendeléshez

【Biztonságos, tartós】 Cink ötvözet vas alkatrészek, vastag anyag, egyenletesen bevonatú, majd szorosan elzáródott fogak, így a csat szilárdan csapdák az áruk, a poliészter hálót szőtt poliészter, selyem, a nagy feszültség, rugalmas, de nem rugalmas, gyorsan. 【Széles körben használják】 Ez egy közös csomagolás segítő a rakomány, poggyász, hajók, autók, kamionok, lakókocsik, kenu, kajak, szörf, kerékpárok, motorkerékpárok, fa, bútor, elektronikai készülékek. 【Méret nagyon fontos】 0.98*39.3 hüvelyk/körülbelül 2,5 cm*1m; húzó erő 250kg, nagyon alkalmas rögzítési fény áruk, illetve közepes méretű áruk. 【Könnyen használható】 állítható, szabadon szerint általában szüksége van.Ezután egy csat a javításhoz a termékek könnyen. 【Könnyű Tárolás】 Ha nem használja, roll egy kis méretű, könnyű tárolás tart magánál.termék részletek【Termék Típus : nagy teherbírású Csipke】【Anyag : Cink, Cink, Poliészter】【Szín : Narancs (a képen látható módon)】【Szakító erő : 250kg】【Méret : 0.98*39.3 cm/2,5 cm*100cm.】【Csomag tartalma : nagy teherbírású csipke*2】【Alkalmazandó alkalommal : poggyász, autók, motorok, kerti berendezések, valamint egyéb áruk】【funkció】1. A feszültség biztonsági övet használnak, mely a nehéz tehergépjármű -, poggyász, árukapcsolás ömlesztett termékek vagy épület hobbi projektek.2. Szükséges heveder motorkerékpárok, pótkocsik, teherautók, kajakok, vagy hajók, háztartási cikkek.3. A cam csat gyors, könnyen használható, valamint tartalmaz egy gyorskioldó hüvelykujj gombot, így nem kell időt köt, illetve megbízhatatlan csomó.4. A kötözés szíj anyaga nagy szilárdságú műanyag, cink ötvözet anyagok, egy működő terhelhetősége 200 kg/440.92 font, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan.5. Könnyű, könnyen hordozható, nem a horog, az egyszerű kezelhetőség.Meg lehet védeni tárgyak a károsodástól.【megjegyzés】1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba 1-2a.Köszönöm a megértését.2. A monitor nem kalibrált, illetve a szín a tárgy látható a képen lehet, hogy kissé eltér a tényleges terméktől.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.