#8 lemezcsavar;facsavar;Kereszt süllyesztett pan Head;Rozsdamentes Acél Anyag;Hossza 1/2a, hogy 3-1/8in (#8 × 2-3/8in,20DB)
Friss

8 lemezcsavar;facsavar;Kereszt süllyesztett pan Head;Rozsdamentes Acél Anyag;Hossza 1/2a, hogy 3-1/8in (8 × 2-3/8in,20DB)

HUF 877.50

Hozzáférhető a megrendeléshez

A csavart fogak mély, éles, könnyen fúrni a fa.Kiváló teljesítmény lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számíthat egy termék eléréséhez több alkalmazások.Rozsdamentes acélból készült, kereszt süllyesztett pan fejét, erős, korrózióálló.Phillips kialakítása minimálisra csökkenti a gyakorlat kis csúszás.Képes jó tapadás különböző fából, műanyagból, illetve egyéb mesterséges anyagok.Keményfa kell előre fúrt, hogy elkerüljék a repedés. [Aggódj Ingyenes] Minden, a termék szállított által Raktár, szóval ne aggódj szállítás.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Tippek : 1)Miatt a különbség a fényerő kijelzők között, ott lesz a kis színes különbségek. 2)Miatt kézi mérés, hiba, 1-2 cm-es megengedett. 3)felhívjuk a figyelmet, hogy a tűz megelőzése, valamint tartsa száraz, ha nem használja. 4), Ha bármilyen probléma van a termékkel, kérjük, bátran forduljon hozzánk, hogy mi mindent megteszünk, hogy foglalkozzon vele.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.