DDLmax Haj Kréta, Természetes Gyógynövény Fehér Haj Takarja Toll, Tartós Barna Fekete Ideiglenes Festék, Toll Működik Minden Haj (Fekete)
Friss

DDLmax Haj Kréta, Természetes Gyógynövény Fehér Haj Takarja Toll, Tartós Barna Fekete Ideiglenes Festék, Toll Működik Minden

HUF 808.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

✿Tökéletes álca területek körül, a haja, széles területeken, fehér, szürke hajú, pajeszos, gyökerei.Arra is használható, hogy fedezze ritkuló haj.Hozd vissza, a vitalitás, a gyönyörű haj, mint a mágia. ✿Biztonságos természetes összetevő készült természetes növényi kivonat, nem mérgező összetevők, amely nem károsítja a hajat.Nem irritáló érzés, természetesen biztonságos bőr, fejbőr. ✿Különleges összetevő, amely áll a 4 típusú ionos pigmentek javítás, sérült haj.Ez is Nanomolecule pigmentek tartós színt. ✿Célja, mint egy toll - egyszerű alkalmazás, mint például a kréta nem törik könnyen.Nincs rendetlenség!Tökéletes megoldás, hogy a szürke haj lefedettség!. ✿Könnyen alkalmazható, Csak nyomja meg az alsó részét a csövet alkalmazni, hogy a célterület, mint ha festmény a hajad.Alkalmazni egyenletesen a maximális elégedettség.Száraz hajat mosni vízzel.Szárad csak 5 perc! ✿Vízálló - Haj mosás nem csökkenti a hatékonyságát.Ez a hosszú élettartamú, valamint ellenáll több hajat mos.Nem csöpög köszönhetően a víz-ellenálló készítmény. ✿Leírás : ✿Tökéletes álca területek körül, a haja, széles területeken, fehér, szürke hajú, pajeszos, gyökerei.Arra is használható, hogy fedezze ritkuló haj.Hozd vissza, a vitalitás, a gyönyörű haj, mint a mágia. ✿Biztonságos természetes összetevő készült természetes növényi kivonat, nem mérgező összetevők, amely nem károsítja a hajat.Nem irritáló érzés, természetesen biztonságos bőr, fejbőr. ✿Különleges összetevő, amely áll a 4 típusú ionos pigmentek javítás, sérült haj.Ez is Nanomolecule pigmentek tartós színt. ✿Célja, mint egy toll - egyszerű alkalmazás, mint például a kréta nem törik könnyen.Nincs rendetlenség!Tökéletes megoldás, hogy a szürke haj lefedettség! ✿Könnyen alkalmazható, Csak nyomja meg az alsó részét a csövet alkalmazni, hogy a célterület, mint ha festmény a hajad.Alkalmazni egyenletesen a maximális elégedettség.Száraz hajat mosni vízzel.Szárad csak 5 perc! ✿Vízálló - Haj mosás nem csökkenti a hatékonyságát.Ez a hosszú élettartamú, valamint ellenáll több hajat mos.Nem csöpög köszönhetően a víz-ellenálló készítmény. ✿Kapcsolatba megoldás a GO - Tökéletes méret utazás.Praktikus, kompakt design, hogy elfér a zsebben, táskában vagy a táskád! ✿A termék műszaki adatai : ✿Nettó tartalom : 20 ml ✿eltarthatóság : 3 év ✿Színek : Fekete, Barna,Kávé ✿Csomag Tartalma : ✿1 x Fehér Haj Takarja Tollat.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.