3G Flip Telefon Kártyafüggetlen Dual Display Alapvető mobiltelefon Kamera SOS Gomb Fáklya, Könnyen Használható, Nagy volumenű Egyszerű Funkció, Telefon Időseknek, illetve a Gyerekek (Piros)
Friss

3G Flip Telefon Kártyafüggetlen Dual Display Alapvető mobiltelefon Kamera SOS Gomb Fáklya, Könnyen Használható, Nagy volumenű

HUF 7408.80

Hozzáférhető a megrendeléshez

【WCDMA 3 G FLIP TELEFON KÁRTYAFÜGGETLEN】Kompatibilitási Országos 3 G fuvarozók (Zenekar Mód : 3 G WCDMA : 900/2100 MHz vagy 850/1900 MHz), mint A Többiek : Beépített Bluetooth, FM-Rádió, Zseblámpa, 2 MP Kamera, 5 Nyelven.Jellemzői a flip mobil telefonok : (1) Feketelistáról, Whitelist. (2)az M1,M2,M3, vagy a gyorstárcsázás gombot. (3) Küldeni SMS & MMS-ben. (4) Flip, hogy válaszol, vagy tegye le a hívásokat támogatás hívásátirányítás, illetve hangpostára. (5) SOS Segélykérő Hívást : Nyomja meg az SOS gombot 3 másodpercig, hogy tárcsázni, akkor a phonewill hívás, illetve üzenetet küldeni a beállított számok egyenként, amíg valaki válaszolt a hívó. (6)a Zseblámpa : Nyomja meg a menü gombot (2 másodperc) a jobb oldalon a telefon, hogy turnon/ki.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.