ForFine Habarcs Toll Csempe Fugázó Megújítani, Festék, Toll Cserélhető Heggyel a Fürdőszobába, Konyhába, Nappaliba, Hálószobába, Zuhanyzó, Erkély Fal illetve Padló (4DB, Fekete)
Friss

ForFine Habarcs Toll Csempe Fugázó Megújítani, Festék, Toll Cserélhető Heggyel a Fürdőszobába, Konyhába, Nappaliba, Hálószobába,

HUF 943.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

ÉLETET SEGÍTŐ : még mindig aggódsz, hogyan kell eltávolítani azokat a zavaró foltokat a konyha, fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, hálószoba, zuhanyzó, erkély fal illetve padló?Most ez a varázslat szakmai habarcs csempe toll segít megoldani a problémákat gyorsan!.HASZNÁLJA BÁRHOL : A habarcs toll alkalmas a relaxációs különböző falon a csempe hiányosságok, kerámia hiányosságok leesik.BIZTONSÁGOS, NEM MÉRGEZŐ : Nem mérgező, vízálló, anti-nedves, anti-piszkos, gyorsan száradó, vízbázisú tinta, ami segít megvédeni a foltok.CSERÉLHETŐ HEGGYEL : Minden egyes csempe fugázó toll van szerelve egy cserélhető heggyel, majd adok több lehetőséget írás szélesség.Ha az eredeti nib koszos lesz, könnyen lehet, cserélje ki a nib magad.AMIT kapsz : 4 csomag fekete habarcs tollak, 100% vevői elégedettség szolgáltatás érték a pénzért, bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk segítséget!Mi mindig itt vagyunk, hogy segítsünk.A csomag tartalmazza : .Használati utasítás : .A csomag tartalmazza : . 4 × Fehér Habarcs Tollak. 4 × Cserélhető Csörge.Használati utasítás : . 1)Rázza meg néhányszor, mielőtt használja. 2)Nyomja meg a tipp le egy kicsit, amíg a toll sugározza ki a festék. 3)Összefoglaló a toll szorosan után használni.MELEG TIPP : . 1)Ne fesd az élelmiszerekkel érintkezésbe bár mérgező. 2)közvetlen napfénytől védve kell Tartani. 3)vízszintesen Tárolni, ha nem használja. 4) Ne feledje, hogy tegye a sapka használata után azonnal, különben könnyen száraz.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.