Habarcs Csempe Toll Fali Csempe Fuga Markerek Habarcs Javító Toll Tömítő Toll Fürdőszoba, Konyha, Terasz, Veranda Javító Frissítés (Fekete,4 Db)
Friss

Habarcs Csempe Toll Fali Csempe Fuga Markerek Habarcs Javító Toll Tömítő Toll Fürdőszoba, Konyha, Terasz, Veranda Javító Frissítés

HUF 1078.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

Mit kaphatunk : a csomagban 4 darab habarcs javító toll az azonos színű, de az elég mennyiség fog találkozni a napi szükséglet használat, csere, amelyek fontos szerepet játszanak a javítása a lakberendezés; Valamint a hossza a habarcs csempe toll kb.14 cm hosszú, a toll pont intézkedések körülbelül 4,5 mm-es, könnyű megfogni.Tiszta padló csempe : ezek a habarcs csempe markerek fog terjedni festett varratok között csempe, adj egy friss, tiszta néz a földre a festés után, amely az ön számára egy különböző vizuális élményt.Használata egyszerű : rázd meg a habarcs csempe jelölő toll korábban többször használatával, majd nyomja meg a toll hegyét, amíg a tinta folyik ki; ezenkívül az akril tollhegy tartós, könnyen kezelhető, ne feledje, hogy közel a sapka után használja, hogy elkerülje a tinta, hogy elpárolgott.Széles alkalmazások : a habarcs restaurátor toll alkalmazható biztonságosan a konyha, fürdőszoba, nappali, zuhanyfülke, veranda, terasz, fal, padló, illetve sok csempe területeken, amelyek lehet, hogy az otthoni úgy néz ki, szépen.Minőségi anyag : minden egyes csempe fuga toll elsősorban készült megbízható víz-alapú anyag, amely biztonságos, tartós, illetve ez szolgál, hogy hosszú idő.Hogyan kell használni : 1. Használat előtt felrázandó. 2. A tollhegyet megnyomása függőlegesen, amíg a tinta csak áramlik. 3. Törölje a szakadékot, száraz használat előtt . 4. Start jelölés mentén a sort a csempe.Műszaki adatok : Méret : Toll méret : kb. 14 cm hosszú Toll pont méret : kb. 4.5 mm Szín : mint a képen látható Csomag tartalma : 4 x Fuga csempe tollak Megjegyzések : A szín lehet, hogy létezik kissé különbség miatt eltérő jelenik meg.Kérem, engedje meg, hogy egy kis hiba a méret miatt kézi mérés.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.