Ajacry Mandula Nyomja meg a Köröm Rose Gold Rövid Hamis Köröm Fényes Teljes Borító Mesterséges műköröm a Nők, Lányok (24Pcs)
Friss

Ajacry Mandula Nyomja meg a Köröm Rose Gold Rövid Hamis Köröm Fényes Teljes Borító Mesterséges műköröm a Nők, Lányok (24Pcs)

HUF 943.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

Akril köröm Könnyen kezelhető alkalmazni.Válassza ki a műköröm, hogy illeszkedjen a természetes körmök,hely köröm tipp át a természetes köröm, majd tartsa szilárdan a 10-15 másodperc.Bling körmök sok mérete alkalmas az ujját ,hogy az ujját, szebb.Hamis körmök sok mérete alkalmas az ujját ,hogy az ujját, szebb.Búcsút csorba, elmosva a körömlakk, lassan, száraz idő!.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van A termék,akkor válasz/válasz idő/24 órán belül. ★A TERMÉK★ Méret : 1.8 cm 2 db, 1.7 cm-es 2 db, 1.6 cm 2 db, 1,5 cm-es 2 db, 1.4 cm 2 db, 1,3 cm-es 2 db, 1,2 cm 2 db, 1.1 cm 2 db, 1.0 cm 2 db, 0.9 cm 2 Darab, 0,8 cm 2 db, 0.7 cm 2 db.Anyag : A köröm készült kiváló minőségű ABS anyagból, amely környezetbarát anyag ,nem mérgező,nincs szaga,nem árt a köröm, vagy a test. ★ÓVINTÉZKEDÉSEK★ 1. A méret a köröm darab mért kézzel.Ha bármilyen hibát normális, köszönöm a megértést. 2. A körmök 24 körmök, ne használjon folyékony ragasztó, tartós, nem könnyű, hogy leesik, lehet viselni, bármikor, környezetvédelem, kényelmes, nem fáj körmök. 3. Egy dobozban 24 darab köröm az az összeg, egy-egy személy.Figyelembe véve, hogy a különbségek a körmei minden egyes személy, 10 darab alkalmas a körmök kiválasztott 24 darab. ★PASTE MÓDSZER★ 1. Távolítsa el a felszíni keratin által finoman csiszolás a köröm szeleteket egy bozót, öblítse le, majd tovább a köröm tiszta, száraz. 2. Válassza ki a megfelelő méret a köröm el a megfelelő mennyiségű ragasztó, ragasztószalag belül a kiválasztott körömlemez. 3. Csatlakoztassa egy szeletet a gyökere a köröm, hogy az első a köröm, tartsa lenyomva a köröm 8 másodperc, maradj szorosan. ★ARRÓL, HOGY VISSZA★ 1.Nagyon köszönjük, hogy megvásárolta a tiszta köröm.Ha azt hiszed, valami baj van a termék, ne aggódj, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi fog szolgálni téged teljes szívemből. 2.Annak érdekében, hogy szolgálja, hogy jobban elfogadjuk, hogy visszatér.Kérjük, tartsa be a divat köröm ép, majd helyezze vissza az eredeti csomagolásában,köszönöm a megértést.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.