Lishiny Csempe Fugázó Bevonat Jelölő Tömítőanyag Toll Fal, Padló, Kerámia Hiányosságok Szakszerű Javítás Toll (Sötét Szürke)
Friss

Lishiny Csempe Fugázó Bevonat Jelölő Tömítőanyag Toll Fal, Padló, Kerámia Hiányosságok Szakszerű Javítás Toll (Sötét Szürke)

HUF 807.30

Hozzáférhető a megrendeléshez

Gyors, Megfizethető módja annak, hogy frissítse.Egyszerűen fesse át a régi habarcs, hogy a foltok eltűnnek.Alkalmas a relaxációs az anyag hiányos, felújítás a penészes anyagi hiányosságok leesik.A széles körű alkalmazás meg tud felelni a követelményeknek, a különböző kerámia & emelet & falak csempe hasadék javítás.Víz alapú környezetvédelmi festék nem mérgező, biztonságos.Az akril tipp, tartós, könnyen kezelhető.Vízálló, majd a nedvességet bizonyíték erős fedezet.Jellemzők : 1. Gyors, Megfizethető módja annak, hogy frissítse.Egyszerűen fesse át a régi habarcs, hogy a foltok eltűnnek.2. Alkalmas a relaxációs az anyag hiányos, felújítás a penészes anyagi hiányosságok leesik.3. A széles körű alkalmazás meg tud felelni a követelményeknek, a különböző kerámia & emelet & falak csempe hasadék javítás.4. Víz alapú környezetvédelmi festék nem mérgező, biztonságos.5. Az akril tipp, tartós, könnyen kezelhető.Vízálló, majd a nedvességet bizonyíték erős fedezet.Megjegyzés : 1. Általában a színek kissé eltérhetnek a kép miatt különböző monitor, fény hatása.2. Tárgyakat lehet, Logó, ha tudni akarod, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.Ellenkező esetben, kérjük, ne ajánlatot.Specifikáció : Shell anyag : plastic Range használat : Elsősorban a csempe hiányosságok repair Size : 143*15mm Writing vonal szélessége körülbelül 2,2~2.8 mm Pen fej : kerek fej 3.0 mm-es, plusz még egy ferde fej lehet cserélni, írás vonal szélesség 6mmincludes : 1 x Fuga Marker.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.