Kissmart Kompatibilis Fitbit Díj 2 Töltő Cseréje Töltés USB Kábel, Töltő Kábel Fitbit Charge2 Okos Karszalag (2-Pack, 1.8 ft & 3.3 ft)
Friss

Kissmart Kompatibilis Fitbit Díj 2 Töltő Cseréje Töltés USB Kábel, Töltő Kábel Fitbit Charge2 Okos Karszalag (2-Pack, 1.8 ft

HUF 1078.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

▶Compatbility : Ez a csere, töltő kompatibilis Fit-kicsit Díj csak a 2.Nem copatible a Díj 3/Töltés 4/Díj 5 vagy bármely más modell. ▶Prémium & Gyors : A Vád 2 töltőkábel készült kiváló minőségű vezeték, biztosítja a stabil teljesítményét, valamint egy gyors töltés, egy órát, egy teljes feltöltéssel. ▶Biztonságos Védelem : A töltő kábel beépített intelligens chip, védi a Főnök 2 a túláram, túlfeszültség, át-áramkör védelem, biztonságos környezetet kínál a töltés. ▶Kényelmes : Hogy növeljék a töltés csak dugja be az USB porthoz a PC, laptop, notebook, hálózati töltő, vagy autós töltő.Geting a jobb élmény érdekében, azt javasoljuk, hogy használja az ajánlott adapter (5 V 1 A). ▶A csomag tartalmazza : 1 x 1.8 ft Díj 2 töltő kábel, 1 x 3.3 ft Díj 2 töltőkábel (karszalag nem tartozék).a őszintén értékesítés utáni szolgáltatás, ha bármilyen kérdése van, majd elintézzük neked 24 órán belül.Csere Díj 2 Töltő Kábel-Ez egy nagyszerű harmadik fél töltő Töltési 2 okos karszalag, úgy működik, mint az OEM töltő kábel.Compatbility : Kompatibilis Díj 2 műszaki adatok : Bemenet : 5 V/1 A Kábel Hossz : 1.8 m/55cm & 3.3 ft/100cm Megjegyzés : A töltési kábel nem kompatibilis Díj 3 / töltés 4 / Töltés 5.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.