Zyx Fali polc Fali Polc, Vas Víz Cső, Fali Rack Nappali, Hálószoba, Konyha, Fürdőszoba többrétegű Tároló Állvány (Méret : 100x20x90cm)
Friss

Zyx Fali polc Fali Polc, Vas Víz Cső, Fali Rack Nappali, Hálószoba, Konyha, Fürdőszoba többrétegű Tároló Állvány (Méret : 100x20x90cm)

HUF 3036.15

Hozzáférhető a megrendeléshez

★Multi-size állványok : A fali állványok állnak rendelkezésre, különböző méretben.Választhat különböző méretű attól függően, hogy a méret a nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba található.Mindig van egy méret. ★ Többfunkciós tároló állvány : Ipari stílusú fali állványok alkalmasak a különböző dekorációs stílus.Tudják tárolni kozmetikumok a hálószobában, bolt piperekészlet, a fürdőszoba, bolt fűszerek a konyha, valamint a képeket a nappaliban. ★Könnyen telepíthető : Mi szállítjuk a szükséges telepítési eszközök neked.Lehet telepíteni őket otthon, akkor nagyon könnyen telepíthető, egy személy által. ★ Magas minőségű anyagok : A fa táblák használata tömör fa deszka erős teherbírás finom textúra.A konzol vasból készült cső, ami nem deformálódott, nem rozsdásodik, de használható sokáig.A festék készült, környezetbarát festék anyagok környezetbarát. ★ Fali dekoratív keret : Az állványok ipari retro stílus, meg is illeszkedik a különböző lakberendezési stílusok.Lehet néhány helyen gyűjtők, ajándéktárgyak, fotó albumok, kis növény, játékok.Adjunk hozzá egy meleg hangulatot, hogy a haza. ♣ Mi követtek el, hogy a legtöbb profi fali állványok, reméljük, hogy minden felhasználó válasszon minket, nem csak azért, mert ugyanaz a minőség kedvezőbb áron, mint a többi versenytárs, hanem azért is, mert a szolgáltatás.Ha te vagy a kedvenc fali dekoratív keret, bármilyen kérdésed van, írhatsz, forduljon hozzánk, mi ad neked profi kielégítően válaszolni 24 órán belül.♣ Multi-méret állvány : a boltban bolt elemek a hálószobában, nappaliban, konyhában, fürdőszobában, majd oldja meg a problémát, a szemetelés, a házat, anélkül, hogy elfoglalja a helyet.♣ Helyet takarít meg : egy kis házban, bérel egy szobát, egy háló, nappali, valamint tárolása elemek, így az emberek egy olyan érzésem, egyre nagyobb teret.♣ Multi-funkcionális kreatív falra dekoratív növény rack kapcsolódó data Weight : 9 kg / 10 kg / 11 kg Size : 80x20x60cm, 100x20x60cm, 80x20x90cm, 100x20x90cm Material : tömör fa, vas cső.Stílus : ipari stylemade Kínában♣ Tips1. Mivel kézi mérés, a hiba nem haladja meg a 3 mm-es, kérjük érvényesül kind2, ez a termék venni a kicsit.Miatt fényképezési technikák, világítás, kijelzők, stb. a termékek kapott látható, a különböző színek az internetről.Kérem, tekintse meg a tényleges product3, mi csak eladni polcok, minden, csak egy kijelző.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.