Zyx Fali polc Fali Polc, Tömör Fa Fém Fali Hálószoba Tanulmány Fürdőszoba Nappali kávézó, Internet Kávézó Tároló Dekoráció Úszó Fali Rack (Szín : Style1, Méret : 6 Réteg)
Friss

Zyx Fali polc Fali Polc, Tömör Fa Fém Fali Hálószoba Tanulmány Fürdőszoba Nappali kávézó, Internet Kávézó Tároló Dekoráció

HUF 43852.05

Hozzáférhető a megrendeléshez

★ Display állvány : egyszerű úszó keret által tervezett tömör fa táblát, fém konzol, nagyon alkalmas megjelenítése, megőrizve gyűjtők, kis növény, plüss játékok, stb. ★ Modern stílusú fali polcok : A polcok anyaga tömör fa fém keretek, amelyek nem csak, hogy fokozza a családi stílusú, de az is megfeleljen minden a terem dekoráció.Lehet díszíteni, majd add hozzá a dekoráció a falon, a tér, s gyorsan fel ez a dekoratív lebegő polc.Hozott a házba. ★ Tároló polcok : Hogy teljes mértékben használják ki az üres helyet a bizottság felett, hogy hozzon létre egy meleg családi stílusú hely tárolni a képeket, könyveket, egyéb kisebb tételek.Vagy használni egy zűrös hely a hálószobában, fürdőszobában, konyhában, stb. tökéletes tisztítás a számláló. ★ Tartós, könnyen telepíthető : A dekoratív tároló szegélyek inkább masszív, mint a többi beállítás, azonos típusú.Kínálunk minden szerelési tartozékok kísérő szerkentyű, hogy lehet telepíteni az utasítások szerint lehet összeállítani a legrövidebb idő alatt. ★ Szép ajándék : A dekoratív párkányra, egy jobb módja annak, hogy mutassa aranyos fény elemek.Egy igazán egyedi falra keret a tökéletes ajándék a család meg a barátok.Termék leírás✿ arra törekszünk, hogy épít Kína legtöbb szakmai fali tároló polcok, keményen dolgozik, e cél felé.Elkötelezettek vagyunk, hogy minden felhasználó boldog légy. Helytakarékos 3 méret, 2 stílusok lebegő polc fali többcélú fali állvány vagy sarokban stand The három méretben, 4 rétegű, 5 rétegű, 6 rétegű.A két stílus falra szerelhető, illetve padlón-álló.Növelheti a teret, a konyha, fürdőszoba, nappali, iroda illetve egyéb falak.✿ fali dekoráció, raktározás shelves The fa borítású fém zárójelben funkció egy rusztikus stílusú keret hozzáteszi, hogy egy vintage, illetve rusztikus érzem, hogy minden fal.✿ Nagy teherbírású polcok legfeljebb 15 kg Made a masszív fenyő fa kiválasztott mint egy konzol a tartósság, akkor maximum 15 kg✿ Nagy gift Designed dekoráció, raktározás, ez a szép polc ideális egy szép ajándék a család vagy a barátok.✿Magas hőmérséklet paint The fém fali konzol által kezelt rozsda-ellenőrző például phosphating, magas hőmérsékletű sütés festék, stb. ami nem könnyű, hogy a rozsda, festék, valamint a hosszú élettartamot.✿ öntöttvas disc Fixed által öntött vas lemez, a bővítés csavarral rögzített, a falat, a konzol stabil, a teherbírás erős.Kapcsolódó Információk♥ stílus : egyszerű, modern♥ Alkalmas : hálószoba, dolgozószoba, konyha, nappali, fürdőszoba.♥ Származási hely : Kína♥ Telepítési útmutató : adja meg, hogy egy egyszerű telepítési eszköz♥ Méret : 4 réteg, falra szerelhető 60x20x120cm. 5 szintes, falra szerelhető 60x20x150cm. 6 emelet van, falra szerelhető 60x20x180cm. 4 szintes, padlón-álló 60x20x120cm. 5 padló, padló típusa 60x20x150cm, 6 szintes, emelet típus 60x20x180cm.✿ prompt1. Mivel kézi mérés, a hiba nem haladja meg a 3 mm-es, kérjük érvényesül kind2, ez a termék venni a kicsit.Miatt fényképezési technikák, világítás, kijelzők, stb. a termékek kapott lehet.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.