Lusta Susan Kabinet Szervező ,9 Átlátszó Műanyag Lemezjátszó, Forgó fűszertartó Konyha, Tároló, Gyümölcs, Nasi,Szekrény, Kamra, Fürdőszoba, Asztal,Hűtő, Hiúság,Smink (2 Szint)
Friss

Lusta Susan Kabinet Szervező ,9 Átlátszó Műanyag Lemezjátszó, Forgó fűszertartó Konyha, Tároló, Gyümölcs, Nasi,Szekrény, Kamra,

HUF 1888.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK】: Gyártott kiváló hatású polimer műanyag évekig használható, könnyen tisztítható enyhe szappanos vízzel. 【 TÖKÉLETES MÉRET】 - Tiszta Lusta Susan intézkedések 9.3" átmérőjű x1" magas, a tökéletes méretű, hozzátéve, tároló kompakt terek. 【HELYET takaríthat meg HÁT】:A Lusta Susan elfér fűszer, fűszerek, palackok, kannák, italok, kávé, sütési kellékek, a harapnivalókat, samponokban, sminkeléssel.Rulírozó konténer maximalizálja a tárhelyet. 【 KÖNNYŰ GLIDE - FOROG 360°】 : Minden lemezjátszó működik, a sima-sikló csapágyak egy könnyű spin minden alkalommal.Nyitott kialakítás tartja tételek látható, könnyen hozzáférhető helyen, míg a felvetett élek megakadályozza őket abban, hogy esik ki, miközben bekapcsolja a szervező. 【MULTIFUNKCIONÁLIS HASZNÁLATRA】 : Több használja a konyha, kamra, home office, benne fürdőszoba szekrények, hiúság asztal hálószoba stb.sőt, még a kerti asztalon, amikor a fogadó fél esemény finomságokat mindenki számára.Méret : Φ 9.25 Inches Installation Emlékeztető✔ 1. Lépés - Igazítsa a lyukak a három támogatási csövek a 3 lyuk az első rack javítani✔ 2. Lépés - Igazítsa a 3 lyuk alatt a második rack a másik végén a három támogatási csövek✔ 2. Lépés - Ellenőrizze, hogy a két állványok vagy szilárdan rögzített, a támogatás cső a foltok a rack, akkor általában öblítse le vízzel, vagy egyszerűen csak egy általános tisztító, hogy távolítsa el a foltokat.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.