IP68 Vízálló Intelligens Karóra az Android, iOS pulzusmérő Vérnyomás Sport Fitness Tracker Lépés Számláló Mozgásszegény Hívás Emlékeztető Üzenet Értesítés Smartwatch (Szín : Fekete Bőr)
Friss

IP68 Vízálló Intelligens Karóra az Android, iOS pulzusmérő Vérnyomás Sport Fitness Tracker Lépés Számláló Mozgásszegény Hívás

HUF 2403.00

Hozzáférhető a megrendeléshez

【Valós idejű Okos Emlékeztető】Hívás emlékeztető, illetve az értesítés,a csatlakozás után a mobil telefon,a karperec egyúttal emlékeztet, hogy nem kell, hogy ellenőrizze a telefon. 【Pulzusmérő Óra】tudja a pulzusmérő bármikor,rekord az egészségre,majd állítsa be a magas pulzusszám figyelmeztetés.Ha a figyelmeztető szívfrekvencia ellenőrzése,a smart watch rezegni fog emlékeztetni. 【Több Sport Mód】Automatikusan rögzíti a száma séta lépéseket minden nap lehet állítani, hogy a nézet, hogy a gyakorlat a továbbított adatok az óra keresztül a lépések számát a nap,valamint gondoskodjon a fitness terv ésszerűen. 【Női Funkció】A smart watch megjósolni emlékeztet a fiziológiai időszak,rekord az egyes élettani ciklus megjósolni, hogy az ovuláció időszakában egy pillantással,mint a saját asszisztens. 【IP68 Vízálló&Hosszú Battry Élet】IP68 Vízálló,használható általában a jelenetek, mint például a kézmosás/eső/Úszás.Hosszú akkumulátor élettartam,5 nap használja idő 15 nap készenléti idő.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.