4 Állítsa Forgatható Állítható Szintező Láb, nagy teherbírású Bútor, Asztal Lábak Forgatható Szintező Láb, Állítható Szintező Lábak Glide az Asztalok, Székek, Szekrények (2 Bázis Dia, 2 Szál Hossza)
Friss

4 Állítsa Forgatható Állítható Szintező Láb, nagy teherbírású Bútor, Asztal Lábak Forgatható Szintező Láb, Állítható Szintező

HUF 1686.15

Hozzáférhető a megrendeléshez

▶【Kiváló Mi Minőségbiztosítási】 : Ha telepítve van, ez lehetővé teszi, hogy állítsa be a magasságot a 0.75" 1.5", valamint a szög a 90° - 70° - tól a padlón. 2021 új stílus termék design, jobb felületi bevonat.Egy szebb az egész. ▶【Stabil & Csendes】 : A dc alap csúszásmentes pad megáll imbolyogva egyenetlen padló, illetve csökkenti a rezgést.Forgatható vízszintező láb is védi a padlót a karcolás. ▶【Sokasága Használja】 : Az állítható láb erény is el lehet helyezni, asztalok, székek, polcok egységek, konyha szekrények, növény áll, így sokkal több.Bármi is, otthon vagy a munkahelyen segítségre van szüksége, hogy elhangzott, a lábát erény egy gyors megoldás, ugyanakkor nem sérti a megjelenés. ▶【Egyszerű Telepítés】 : Használjon egy 0.55 hüvelykes fúróval fúrjon egy 2 cm mély gödröt.Kalapács a betét t-nuts meg az erény, hogy a megfelelő pozícióba.A láb erény tartalmazza locknut, hogy a lock pedig stabilizálja szintező. ▶【, Nagy teherbírású Vízszintező Láb】 : Ezek a bútorok lábai, hogy segítsen, majd állítsa be a szinten az asztal, szekrény, munkapad, TV állványok,polcok egységek, könyvespolc, kerti bútor stb.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.