S SYDIEN 4db 100mm/4 inch Magasság, Fém Bútor, Kanapé, lábak, Lábak számára, Szekrény, Konyha, Kanapé Könyvespolc Csavarokkal(Króm Polírozott)
Friss

S SYDIEN 4db 100mm/4 inch Magasság, Fém Bútor, Kanapé, lábak, Lábak számára, Szekrény, Konyha, Kanapé Könyvespolc Csavarokkal(Króm

HUF 2293.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

⭐Készült magas keménység vas tartós, erős teherbírás.A felület már kezelt galvanizáló festeni úgy, hogy kopásálló, anélkül, hogy a rozsdásodás. ⭐Méret : Magasság : 100mm/ 3.94"; Felső szerelőlap Méret : 110mm*110mm/ 4.33" * 4.33"; Alsó Láb Méret : 55mm*55mm/ 2.17" * 2.17"; Vastagság : 1,2 mm. ⭐Alján a lábát,van egy PP, gumi pad.Ez hatékonyan megakadályozza, hogy a bútorok ne csússzon meg is védi a padlót, hogy kopott a bútorok. ⭐Bútorok lába a készlet alkalmas a legtöbb bútorok lába, így kényelmes, hogy, hogy telepítse, cserélje ki a régi/ sérült lába vagy a DIY kanapé egyedül.Ne csak a kanapén, de az is tökéletes könnyen telepíthető kanapé, székek, szerelem, ülések, ágy, törökök, valamint egyéb DIY bútorok. ⭐Csomag Tartalma : 4 Db x Króm Polírozott Bútor Szekrény Legss kényelmes, hogy, hogy telepítse, cserélje ki a régi/ sérült lába vagy a DIY kanapé egyedül.Ne csak a kanapén, de az is tökéletes könnyen telepíthető kanapé, székek, szerelem, ülések, ágy, törökök, valamint egyéb DIY bútorok.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.