Homyl 2Pieces Mini Kuka Kis Hulladék Szemetes Kosár Bin asztali Office Konyha helytakarékosság
Friss

Homyl 2Pieces Mini Kuka Kis Hulladék Szemetes Kosár Bin asztali Office Konyha helytakarékosság

HUF 4723.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

* Kisméretű, kompakt, nem kell sok hely, valamint a könnyen tárolható. * Anyag : PP. * Multi-funkcionális,alkalmas otthoni iroda kávézó asztal, íróasztal, fésülködő asztal, ágy mellett. * Kiváló minőségű PP anyag,tartós,könnyű,csúszásmentes, valamint anti-alá. * Nyomja meg a flip cover design elkülöníteni sajátos illata van, enyhén nyomja meg, hogy ugrál, majd nyomja meg, hogy közel van arra Terveztek, hogy elrejtse a szemét a double-layer ujjú, egy új kinézetet, fix szemeteszsákot.Leírás : - kiváló minőségű PP anyag,tartós,könnyű,csúszásmentes, valamint anti-alá. - Kicsi, kompakt, nem kell sok hely, valamint a könnyen tárolható. - Nyomja meg a flip cover design elkülöníteni sajátos illata van, enyhén nyomja meg, hogy ugrál, majd nyomja meg, hogy közel van arra Terveztek, hogy elrejtse a szemét a double-layer ujjú, egy új kinézetet, fix szemeteszsákot. - Multi-funkcionális,alkalmas otthoni iroda kávézó asztal, íróasztal, fésülködő asztal, ágy mellett.Tulajdonságok : - Anyaga : PP - Méret : Kb.16.5x16x17cm/6.50x6.30x6.69in Package Tartalma : 2 Db Íróasztal Szemetet Can Note : Kérem, engedje meg, 1-3mm mérési eltérés miatt kézi mérés.Mivel a különböző monitor fény hatása,a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!Választani kell a boltban.Lesz egy jó beszerzési tapasztalat, valamint a minőségi termékek, valamint a szolgáltatás megfelelő, hogy a politika.

Alapvető tulajdonságok

- Material:
PP
- Size:
Approx.16.5x16x17cm/6.50x6.30x6.69in
Package Includes:
2 Pieces Desk Trash Can :
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Ezzel a termékkel is vásárolnak.