Lincheer Vezeték nélküli Auto Hajsütővas Korlátozás, Beépített Újratölthető Akkumulátor Kerámia Szakmai hajcsat Töltés USB Tölthető, Hordozható, a Világszerte Utazás (Szín : Szürke)
Friss

Lincheer Vezeték nélküli Auto Hajsütővas Korlátozás, Beépített Újratölthető Akkumulátor Kerámia Szakmai hajcsat Töltés USB

HUF 6669.00

Hozzáférhető a megrendeléshez

[Egy gomb, Vezeték nélküli, Automatikus hajsütővas] Vezeték nélküli automatikus hajsütő vas, kábel nélkül korlátozás, akkor göndör a haja sehol.Nem szakértelem szükséges, csak tedd a megfelelő mennyiségű haj a meghajlított cső.Nyomja meg a gombot, majd várjon, amíg a gyönyörű fürtök.A termék automatikus fordított(bal/jobb) elforgatás funkció, valamint anti - tekergő design, egyszerű, kényelmes. [ Biztonsági& Anti - forró Design], Összehasonlítva a hagyományos hajsütővas, az új hajcsat fogó kettős egyedülálló hőszigetelő hajcsat kamra, amely védi a kezet bármilyen felületen hő.Nincs kockázat, forrázás, illetve vezeték kanyargós. [ LCD Képernyő & USB Charging] Az LCD digitális kijelző képes megjeleníteni : hő, időzítő, curling irányba, majd az akkumulátor töltöttségi szintje.Beépített 5000m Ah lítium akkumulátor,3 - 4 Óra teljesen feltöltött idő a munka akár 1 óra( függ a hőmérséklettől, valamint curling idő).Az automatikus kikapcsolás funkció, energiatakarékos, biztosítva alkalmazás biztonságát. [ Kerámia Technológia, Könnyen hordozható] Professzionális kerámia hordó, ad egy sima, hatalmas fényt, ugráló fürtök nélkül a kárt.A vezeték nélküli hajsütővas kis, finom.Ez azt jelenti, hogy akkor is vigye magával a táskájában, így lehet elérni a tökéletes göndör bárhol, bármikor, még akkor is, ha a világ minden táján. [100% - os ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA] Ha nem szeretem ezt az Automatikus hajcsat, bármilyen okból, Csak lépjen velünk kapcsolatba, ha nem elégedett mi is nyújt 100% - os elégedettségi sulotion az ön számára.NE VÁRJ, KOSÁRBA MOST!.Hogyan kell Használni?1. Nyomja meg a" Power ON/OFF" 2 másodpercig, hogy kapcsolja be a unit Note : kikapcsolásához, nyomja meg a" Power ON/OFF" 2 másodpercig.2. Nyomja meg a"Menu" gombot a hőmérséklet, irányba, ° C/ ℉, illetve időzítő, egyiket a másik után nyomja meg a"Kiigazítás" állítsa be az értéket a Hőmérséklet/Irány/Egység : °C/℉/Timer3. A készülék megkezdi a hő után a hőmérséklet beállítása.4. Fésülje át, hogy távolítsa el az összes gubanc, majd osszuk a hajat szakaszokra nem nagyobb, mint 0. 78 inch5. Át a haj szakasz keresztül a sütővas kamrába, majd tartsa lenyomva a Start gombra, hogy elindítsa a motort, hogy húzza a haját a hajsütővas, kamra.6. Kiadja a start gombra, ha hallom, az első sípszó után.Szállítás 1 x hajsütővas, 1 x használati útmutató Megfeleljen az elvárásoknak minden göndör hatás Tartós, könnyen használható - ezzel az eszközzel, hogy azonnal bekapcsolja görbék a fürtök kínál egy 360° - 3 D - át a fűtés, a frizura azonnal fix, hogy tartsa a göndör haj tovább.könnyedén farag a tökéletes göndör.100% Elégedettség : mindig tartsa meg az arra törekszünk, hogy ügyfeleink elégedettek vásárlási élmény.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi fog válaszolni 24 órán belül ad kielégítő megoldást.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.