LED-es RGB Reflektor Akkumulátoros Akcentussal Fények Színe Változó Kép RGB Világítás Szabályozható Szekrényben Fény Távoli Bot Sehol Világítás Festés, Fal, Gardrób (2Pack)
Friss

LED-es RGB Reflektor Akkumulátoros Akcentussal Fények Színe Változó Kép RGB Világítás Szabályozható Szekrényben Fény Távoli

HUF 2698.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

1.[16 Színek, a Világítás, A reflektorfényben támogatás Fehér, Piros, Zöld, Kék, különböző kevert színek.Összesen 16 RGB színek módosítása. 3 világítási mód (Ugrás / Flash / Gradinet) megjelenítése dinamikus szín. 2.[Szabályozható & előre beállított Időzítő] A akcentussal fény felvértezi távirányító.Hogy lehet irányítani 3 szabályozható módok (20%, 50%, 100% fényerő), valamint a késleltetett kikapcsolása (30, 60 vagy 180 perc).Te is úgy döntött, szín mód szerint a világítás van szüksége. 3.A [Multi Irányított Világítás] A kép is reflektorfénybe állítsa vízszintes 200°,függőleges 350°amplitúdó forgás, tökéletesen megfelelnek a világítástechnika szüksége van. 4.[Könnyű Telepítés] 2 lehet telepíteni.2-oldali csavart szalag vagy ,maradj bármilyen sima felületre, beltéri.Használt erős 3 M ragasztószalaggal vagy , kibír minden tiszta, sima felület.Alkalmas falra, mennyezetre, gardrób, szekrény,polc stb. 5.[Jótállási]Egy év garancia.Ha bármilyen probléma a használat során, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Kínálunk egy átfogó értékesítés utáni szolgáltatás.Kézi Vezérlés : gomb Megnyomásával a fő gomb kapcsolja BE/KI.Hosszan nyomja meg, hogy növelheti/csökkentheti a fényerőt.Távirányító : Nyomja meg a "+" vagy "-" gombot a fényerő(20%, 50%, 100% fényerő)szín mód szerint a világítás van szüksége.Te pedig vezérlés késleltetett kikapcsolása (30, 60 vagy 180 perc). 2*LED szekrény világítás. 2*Távirányítók. 10*Ragasztószalagok.A LED reflektor nem vízálló,kérjük, telepítse a beltéri nem áztassa vízben.A felület, ahol a fények lenne csatolva kell őrizni nap tiszta.Amikor beszerelése vagy cseréje az akkumulátort,kapcsolja be az alsó fedelet nyissa ki.Kérjük, vegye ki a tiszta Szigetelés lap első használatakor a távirányítót.Az akcentus fény felszerelt, 2 távirányító, hogy beállítható fényerő/szín/világítási mód/időzítés.Kézi Vezérlés : gomb Megnyomásával a fő gomb kapcsolja BE/KI.Hosszan nyomja meg, hogy növelheti/csökkentheti a fényerőt.Távirányító : Nyomja meg a "+" vagy "-" gombot a fényerő(20%, 50%, 100% fényerő)szín mód szerint a világítás van szüksége.Te pedig vezérlés késleltetett kikapcsolása (30, 60 vagy 180 perc).A kép reflektorfénybe, be tudja állítani a vízszintes 200°,függőleges 350°amplitúdó forgás, tökéletesen megfelelnek a világítástechnika szüksége van.A LED reflektor nem vízálló,kérjük, telepítse a beltéri nem áztassa vízben.A felület, ahol a fények lenne csatolva kell őrizni nap tiszta.Amikor beszerelése vagy cseréje az akkumulátort,kapcsolja be az alsó fedelet nyissa ki.Kérjük, vegye ki a tiszta Szigetelés lap első használatakor a távirányítót.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.