GLJ Lebegő Polcok LJJL Fali Állványok, TV Szekrény, Falra Háttér Dekoratív Keret - Nappali, Hálószoba Router Set Top Box Polc (Méret : 140CM)
Friss

GLJ Lebegő Polcok LJJL Fali Állványok, TV Szekrény, Falra Háttér Dekoratív Keret - Nappali, Hálószoba Router Set Top Box Polc

HUF 42522.30

Hozzáférhető a megrendeléshez

Terv kezdődik, a vásárlás dátumától számítva.Termék károkért balesetek, foltok, kitépi, s könny borítja az első naptól kezdve.Termék üzemzavarok, meghibásodások tartozó után gyártói garancia.További költségek javítás, alkatrész -, munkaerő -, illetve szállítási vagy az összes szereplő.Könnyű azt állítja, folyamat - követelést bármikor 24/7 via mobil alkalmazás online, vagy telefonon.Mégse bármikor, teljes visszatérítést az első 30 nap.Átruházható ajándékokkal. 【ANYAG】-A falra szerelhető router állvány Fából-alapú panel.Ez erős teherbírás, anti-korróziós nem rozsda. 【KETTŐS HASZNÁLAT】- nem csak tökéletes tárolja a routerek, set-top boxok, vezetékes telefon, stb., de az is lehet használni, mint egy tároló polc megjelenítéséhez, például játékok, CD, ideális egy remek dekoráció. 【KÖNNYEN ÖSSZESZERELHETŐ】- Egyszerű telepítés ,Könnyű összeszerelni, vagy szerelje szét,lehet telepíteni a fal zökkenőmentesen a csavart, álcázó lemezek. 【SZÉLES körű ALKALMAZÁSÁT】- TV tartozékok, Wi Fi Router TV Box, Set-Top-Box, illetve egyéb TV tartozékok,Nagy otthoni vagy irodai használatra.Úgy tervezték, nagy teljesítmény a hőelvezetés. 【MULTI-FUNCTION】- nem csak a set-top box, hanem a rack el lehet helyezni a különböző kis tárgyak, valamint a boltban egy jó segítő. ★Termék részletek .. Neve : Router polcAnyaga : Fa-alapú panel Használja : raktározás / tárolás-Stílus : Modern, minimalista divatSzín : Kép-színMéret : 100 CM, 120 CM, 140 CMKarbantartás : ajánlott egy pamut törlőkendővel tisztítsa meg a felületet, illetve egyéb foltok.Tisztítás után szárítsa meg a felületet egy száraz ruhával.★ Tippek .. Mi csak eladni polcok, nem beleértve a más díszek.A különböző mérési módszerek, lehet, hogy egy hiba 0-2 CM. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt az idő, mi pedig vissza 24 órán belül.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.