SZÉL Karácsonyi Fény Telefon Töltő Kábel, USB-s Izzó töltőkábel 50inch 10led Többszínű Lightning Csatlakozó Kompatibilis Telefon 6 7 8 X XR XS 11 Pro Max iPad (2DB)
Friss

SZÉL Karácsonyi Fény Telefon Töltő Kábel, USB-s Izzó töltőkábel 50inch 10led Többszínű Lightning Csatlakozó Kompatibilis Telefon

HUF 2158.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

1. Tartós, hordozható, könnyen használható bármilyen töltő port 50inch USB kábel, 10 LED-es színes ünnepi fény, amely világít, amikor használja. 2. A LED Karácsonyi Fények töltőkábel egy jó módja annak, hogy az i Phone mindig van elég energia. 3. Maradt üzemel, míg on-the-go!Csatlakoztassa az USB-kábelt, az autóban, az irodában, otthon—bárhol!. 4. Ez az USB-s izzó töltő lehet dugva a számítógép, vagy kocsit.Világít, ha be van kapcsolva, mivel tölti a telefont,rendelkezik egy ünnepi ragyogás. 5. Kompatibilis a legtöbb iphone 6/6/Plus, 7/7s/Plusz 8/Plus, X/XR/XS/XS Max, 11/11 Pro/11 Pro Max& i Pad.A Karácsonyi fények, a töltés kábel a legjobb egyedi ajándék bárki számára.Lehet, hogy mindenkinek, a munka nagyon féltékeny, pedig úgy néz ki, olyan ünnepi asztalon! az izzók nem meleg még azután is, hogy dugva 12 óra!Ez egy nagy töltő , akkor biztosan használni egész évben!Műszaki adatok : 1.LED Mennyiség : 10 db 2.Fény színe : Fehér, Piros, Zöld, Sárga, Kék 3. Teljes Hossz : 50 hüvelyk 4.csak töltés funkció. 5. Ha bármilyen probléma ez a tétel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba közvetlenül, majd segítséget nyújtani.Csomag tartalma : 2x Karácsonyi fény telefon töltő.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.