(NEKÜNK RAKTÁRON) Biztonsági Doboz Tűzálló, Vízálló Réteg, Digitális Kezelő, valamint billentyűzár biztonsági Doboz, Levehető Belső Partíció lemez, Széfek védelmére Dokumentum , Készpénz, Ékszer (1.53 Köbméter biztonsági Doboz)
Friss

(NEKÜNK RAKTÁRON) Biztonsági Doboz Tűzálló, Vízálló Réteg, Digitális Kezelő, valamint billentyűzár biztonsági Doboz, Levehető

HUF 23353.65

Hozzáférhető a megrendeléshez

★【Két Feloldása Módszerek】álkulcs+Digitális Zár Két Feloldása Módszerek, A Programozható digitális zár könnyű létrehozni, illetve működtetni; magában Foglalja a 2 kulcs : Ne aggódj, hogy elfelejtetted a belépési kódot, ez a Digitális Biztonságos magában foglalja a 2 felülíró hozzáférési kulcs, ha a lemerült elemeket(Akkumulátor nem tartalmazza a csomag), elfelejtett jelszó, vagy egyéb vészhelyzet esetén. ★【Hármas Zár Core Pénzt Széfek 】A lezárt dobozból készült kiváló minőségű tömör acél lemez anyag,felszerelt három 0.78 - es szilárd élő-rögzítő csavarok, emelje-rezisztens bejárati ajtó pannel ,hogy az értékek biztonságát. ★【Tűzálló, Vízálló Réteg Széfek 】 : A doboz készült kiváló minőségű fém anyagok, tedd az asztalra felső, illetve az alsó a pultnál.segíthet, hogy tárolja a készpénz, iratok, dokumentumok, digitális termékek, pénzt, ékszert, adatvédelmi elemek biztonságosan; a vissza a széfek van csavar lyuk rögzíthető csavarokkal, A széfek lehet helyezni a falon, a szekrény, nyújt sokrétű védelem az értékeket. ★【Kivehető Belső Polc biztonsági Doboz】Külső Méretek : 17.7"*14.9"*12.2", A kapacitás elég Haza széfek, Állítható/kivehető belső polc, lehetővé teszi, hogy szervezze meg a fontos dolgokat könnyedén, de kényelmes önnek, hogy megtalálja, amit keres. ★【1 Év Garancia】 : Egy doboz, ami garantálja a biztonságot, a 90 Napon visszatér majd az exchange szolgáltatást nyújtunk, ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon az online mailt, mi mindent megteszünk, hogy segítsen megoldani a problémákat 24 órán belül.Vízálló, majd Tűzálló layer, Biztonságos Biztonság.. Mind-acél anti-theft:tömör minden acél, biztos lehet benne, hogy tárolja az értékeket. Merész minden-acél zárbetét biztonságosabb : 3 db 0.78 Szilárd Zár ahhoz, hogy megvédje a tulajdon biztonsága.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.